Om oss

Hemtjänst & städ service

Systrarna Odh´s Hemtjänst AB, grundades 2010 av två systrar som hade en vision om att skapa än bättre hemtjänst för våra äldre? Företaget har idag ca 150 personer anställda och bedriver verksamhet i Skövde och Falköping.

Företaget erbjuder med höga ambitioner omvårdnads- och serviceinsatser i den enskildes hem. Vi har även tillstånd från Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.

Våra insatser ute hos våra kunder präglas av stor respekt för den enskildes önskemål och integritet. Vi eftersträvar alltid att ha rätt person för rätt arbetsuppgift. Därför har vi ett särskilt serviceteam som utför de kommunala serviceinsatserna och andra hushållsnära tjänster, även utbildad personal till omvårdnadsinsatser.

 

Vi erbjuder hemtjänst i Skövde- och Falköpingkommun, våra hushållsnära tjänster har dock inga geografiska gränser men inom ett rimligt avstånd från någon av dessa orter. I annat fall faktureras kunden en extra resekostnad.

Vi har tillstånd för anordnande av personlig assistans, en verksamhet som just nu är ganska liten och innebär att vi erbjuder andra assistansbolag stöd vid exempelvis dubbelbemanning.

Vi samarbetar även med Fastighetsbyrån vid flyttstädning, en mycket uppskattad tjänst som gör ett byte av bostad betydligt lättare.

Läs mer om hushållsnära tjänster här >

 

 
© Systrarna Odhs Hemtjänst AB