Städ

Städtjänster

Daglig städning är grunden i vår verksamhet. Våra uppdragsgivare är privatpersoner, fastighetsbolag, fastighetsmäklare, kontor och industrilokaler.

Vi ser till att allt blir enligt dina önskemål.

Trappstädning

När man besöker en lokal för första gången är första intrycket absolut viktigast. Vi utför trappstädning och tänker givetvis på att putsa de glasytor som finns i entrén också.

Hemstädning 

Vår härliga personal ser till att du får tid över till annat än städning och att du får ett skinande hem helt enligt dina önskemål. Ring och boka in ett hembesök av vår kundutvecklare, för att gå igenom dina önskemål och ge dig ett förslag på upplägg och kostnad.

Hemstädning är en hushållsnära tjänst där man kan göra en skattereduktion på arbetskostnaden.

Byggstädning

Vi hjälper till under byggets gång med löpande grovstädning till det att slutstädning skall göras inför besiktning av bygget.

Återkom med era funderingar så hjälper vi er med både upplägg och en offert.

Kontorsstädning

Vi erbjuder våra företagskunder samma omsorg som om vi städar i deras hem.

Storstädning

Det är inte alltid man är i behov av återkommande städ i hemmet utan vill ha en större insats då och då. Du kanske vill ge nära och kära en present eller behöver få hjälp på grund av något. Då är storstäd tjänsten du ska fråga efter. Vi utgår från en checklista på vad som skall göras i ett storstäd, denna kan du sedan välja bort ifrån eller lägga till på. Vi gör allt enligt dina önskemål!

Visningsstädning

Här är det väldigt viktigt att vi i förhand har gått igenom vad som är viktigt för er innan vi kommer och visningsstädar.

Helhetsintrycket skall vara helt fantastiskt!

Många gånger så tecknar vi både visningsstädning och ett flyttstädning samtidigt.