Städ

Våra städtjänster

Daglig städning är grunden i vår verksamhet. Våra uppdragsgivare är såväl privatpersoner som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, kontor och industrilokaler. Vi städar kort sagt överallt, och vi ser alltid till att det sker enligt dina behov och önskemål.

Här nedan har vi samlat våra olika städtjänster. Vi är verksamma i hela Skaraborg, med särskilt fokus kring Skövde, Falköping, Mariestad och Hjo. Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med städningen!

Hemstädning och städhjälp

Vi utför våra hemstädningsuppdrag enligt ledorden kvalitet och kontinuitet. För dig som kund innebär det att städningen sker på samma dag, vid samma tid och utförs av samma personal – under hela avtalstiden. Vår engagerade och härliga personal ser till att du får tid över till annat än städning, och att ditt hem blir skinande rent. Helt enligt dina önskemål.

Bor du i eller omkring Skövde, Falköping, Mariestad eller Hjo – eller på annat håll i Skaraborg – och är intresserad av städhjälp i hemmet? Boka då in ett hembesök av vår kundutvecklare, där ni tillsammans går igenom dina behov och önskemål. Därefter får du ett förslag på lämpligt upplägg och kostnad.

Glöm inte att hemstädning och städhjälp räknas som hushållsnära tjänster, där du som beställare är berättigad till skattereduktion på arbetskostnaden!

Kontorsstädning

På kontoret ska det naturligtvis också vara rent och snyggt. Vi erbjuder självklart alla våra företagskunder samma omsorg, som om vi städade deras hem.

Låt oss ta hand om städningen på kontoret, så kan ni lägga mer energi på verksamheten.

Storstädning av hemmet

Det är inte alltid som behovet finns för regelbunden, återkommande städhjälp i hemmet. Ibland behövs det kanske bara en större insats lite då och då.

Kanske vill du ge någon av dina nära och kära en fin present? Då är storstädning av hemmet tjänsten du söker! Vi utför städhjälpsuppdrag i och omkring Skövde, Falköping, Mariestad och Hjo. Under dessa uppdrag utgår vi alltid från en standardiserad checklista över vad som ska göras under en storstädning. Denna lista kan du fritt välja bort ifrån eller lägga till på, allt enligt dina önskemål.

Visningsstädning

När det handlar om visningsstädning är det väldigt viktigt att vi på förhand går igenom förutsättningarna, och identifierar vad som är extra viktigt att fokusera på inför en stundande visning. Här finns inget utrymme för misstag. Helhetsintrycket ska vara fantastiskt!

Det kan vara en bra idé att boka både visningsstädning och flyttstädning samtidigt. Vi har samarbete med flera fastighetsmäklare i Skövde, Falköping, Mariestad och Hjo, som gör att vi kan erbjuda attraktiva rabatter på flyttstädning.


© Systrarna Odhs Hemtjänst AB