Fönsterputs

Vi utför fönsterputsning i hela Skaraborg

Det kan ibland vara en utmaning att försöka hålla fönstren rena i hemmet! För visst är det härligt med rena och nyputsade fönster när solen tittar fram? Låt våra professionella fönsterputsare hjälpa dig med din fönsterputsning. Oavsett om du behöver hjälp för att du inte längre klarar av att klättra på en stege, eller vill frigöra tid i vardagen så finns vi där för er. Efter ett besök från oss så får du skinande rena fönster. Våra professionella fönsterputsare utför fönsterputsning i Skövde, Falköping, Skara, Mariestad och Hjo. Inget uppdrag är för stort eller för litet- vi utför fönsterputsning i allt från små lägenheter till stora villor i hela Skaraborg. Hos oss så ingår även avtorkning utav alla fönsterkarmar när man bokar fönsterputsning, vilket det sällan gör annars. 
Våra erfarna fönsterputsare är effektiva och utbildade att klara av att putsa alla typer utav fönster, oavsett svårighetsgrad. Vi tar med oss all fönsterputsutrustning och fönsterputsmedel.

Fönsterputs med skinande resultat

Fönsterputs är en konst, de flesta utav oss som har provat vet hur svårt det kan vara att få det just skinande rent utan ränder. Systrarna Odh´s kvalitetsgaranti innebär att du som kund alltid ska vara helt nöjd med arbetet vi utfört. För att säkerställa att fönsterputsningen är av bäst kvalitet så har vi ett fönsterputsningsteam som är utbildade och endast arbetar med detta, vilket innebär att du alltid får samma personal som känner till just dina fönster när du anlitar oss löpande. 
Fönsterputsning är en tjänst som är berättigad till RUT-avdrag, vilket innebär att du som kund kan få 50% avdrag på arbetskostnaden.

Rena fönster, frigör tid i vardagen

Om du bor i Skövde, Falköping, Skara, Mariestad eller Hjo och vill göra det extra enkelt för dig, boka då vårt fönsterputs-abonnemang! och luta dig tillbaka, så sköter vi om utsidan 4 ggr /per år. Inget krångel, bara rena fönster!

Fönsterputs i Skövde, Falköping och Mariestad


© Systrarna Odhs Hemtjänst AB