Flyttstäd

Flyttstädning

Inför en flytt är det mycket som behöver fixas. Ofta går energin åt till att organisera själva flytten av saker, prylar och möbler – och alldeles för ofta kommer man på (lite för sent) att det gamla boendet, som man lämnar för något nytt, behöver en ordentlig flyttstädning.

Och ärligt talat, hur inspirerade känns det att städa något gammalt, när man precis fått ett helt nytt boende att lägga tid och energi på? Låt oss ta hand om trasorna och dammsugaren, så kan du fokusera framåt!

Vi har specialiserat oss på flyttstädning i hela Skaraborg i allmänhet, och kring Skövde, Falköping, Hjo och Mariestad i synnerhet. Vi samarbetar även med de flesta mäklare i Skaraborgsregionen, där vi erbjuder rabatt på vår flyttsstädningstjänst.

Riktig flyttstädning med garanti

Vårt kunniga och erfarna team som utför flyttstädningsuppdragen är naturligtvis väl insatta i alla de regler och riktlinjer som gäller inom branschen

Vi lämnar dessutom kvalitetsgaranti på alla våra flyttstädningsuppdrag. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg med att vi levererar flyttstädning och högsta kvalitet, och att du aldrig behöver fundera en extra gång på städningen av ditt tidigare boende efter en flytt.

Planerar du för en flytt från Skaraborg? Behöver du hjälp med flyttstädning runt Skövde, Falköping, Hjo eller Mariestad? Välkommen med din förfrågan – så återkommer vi med en offert för just din flyttstädning!


© Systrarna Odhs Hemtjänst AB