Hemtjänst

Vår Hemtjänst i Skövde och Falköpings kommun

 


Dessa tilläggstjänster erbjuder vi:

Som komplement för din beviljade hemtjänst eller som fristående hushållsnära-tjänst

 

Verksamhetsidé

Systrarna Odhs hemtjänst verksamhetsidé är att erbjuda personer som har beviljats bistånds bedömd hemtjänst ett alternativ till den kommunala hemtjänsten, samt delegerad hemsjukvård och tilläggstjänster.

Kvalitetsmålen med hemtjänsten är nöjda kunder samt engagerade och nöjda medarbetare.
Våra kunder skall alltid känna att de är i centrum, vi är till för honom/henne genom att vara en hemtjänst som utgår ifrån kundens behov och önskemål.

Vi skall skapa förutsättningar till en meningsfull vardag genom att vara en resurs och hjälpande hand att klara sina vardagliga behov.
Vår vision är att genom detta företag få möjlighet att genomdriva att varje människa skall känna sig unik och respekterad precis som den hon/han är.

Systrarna Odh känner att de har en unik förmåga att se andra människors behov och få dem att känna sig trygga och omhändertagna men även skapa förutsättningar för kunden att bibehålla de funktioner som han/hon har.

 

Tyvärr så ser vi alltmer i dagens stressade samhälle att många av våra äldre isoleras. Kanske är deras enda sociala kontakt mötet med hemtjänsten. Ingen hinner ta sig den lilla extra tiden med den som sitter ensam.

Systrarna Odhs hemtjänst skall inrikta en del av sin profilering emot isolation och inaktivitet.

En annan viktig sak för Systrarna Odh är att kunden skall få kontinuitet och få möta så få olika personer som möjligt och tilldelas en kontaktperson som lätt skall vara tillgänglig.

 
Välkommen att kontakta oss


Hemtjänst Falköping

Kontaktperson Dejin Mohamad
Enhetschef
0705 – 39 91 11
dejin.mohamad@systrarnaodh.se

Hemtjänst Skövde

Kontaktperson Avin Sonred
Enhetschef
0727 – 42 15 16
avin.sonred@systrarnaodh.se
© Systrarna Odhs Hemtjänst AB