Arbeta hos oss

Städ och service söker personal

Till service-enheten i Skövde och Falköping söker vi personal. Här får du chansen att prova ett omväxlande arbete där du får utveckla både dina praktiska och sociala förmågor Du arbetar med städ, flyttstäd, tvätt, ledsagningar och inköp. Arbetet är förlagt till dagtid, måndag – fredag.

Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke är meriterande.

Goda språkkunskaper i svenska är meriterande. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.

 

Sommarjobba hos oss!

Hos oss möter du människor i deras hem och får möjlighet att underlätta deras vardag. Du får chansen att prova ett omväxlande arbete där du får utveckla både dina praktiska och sociala förmågor.

Hemtjänst

Till våra hemtjänstenheter i Skövde och Falköping söker vi nu sommarvikarier. Du arbetar med omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Tvätt och städ sköter vår Service-enhet. Du jobbar bara dagtid eller bara kvällstid, helgtjänstgöring ingår.

Vi söker dig som drivs av att ge god service och kan bemöta kunder och anhöriga/företrädare på ett sätt som skapar förtroende. Du tycker om att arbeta kundfokuserat och självständigt. Vård- och omsorgsutbildning eller arbetslivserfarenhet inom hemtjänst är meriterande. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska och körkort.

Service

Till service-enheten i Skövde och Falköping söker vi nu sommarvikarier. Du arbetar med städ, flyttstäd, tvätt, ledsagningar och inköp. Arbetet är förlagt till dagtid, måndag – fredag.

Vi söker dig som drivs av att ge god service och kan bemöta kunder och anhöriga/företrädare på ett sätt som skapar förtroende. Du tycker om att arbeta kundfokuserat och självständigt. Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke är meriterande. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska, körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan

Ansök senast 30 mars. Urval kommer att göras löpande så skicka in din ansökan redan idag! Skicka din ansökan till:

Hemtjänst Falköping: dejin.mohamad@systrarnaodh.se

Hemtjänst Skövde: avin.sonred@systrarnaodh.se

Service Falköping och Skövde: louise.hiller@systrarnaodh.se

 


Undersköterskor

Som undersköterska i omvårdnadsarbetet kan du arbeta antingen:

  • schemalagd dagtid 06:45 – 15:30 med tjänstgöring varannan helg
  • schemalagd kvällstid 15:30 – 22:30 (Falköping) 15:15 – 22:45 (Skövde) med tjänstgöring varannan helg
  • helger, kan passa dig som vill jobba samtidigt som du studerar eller är föräldraledig
  • vikarie på ramavtal, du hoppar in och jobbar när du vill och kan.

För att få arbeta med omvårdnadsarbete i hemtjänsten ska du vara utbildad undersköterska. I Skövde och Falköpings kommuner ska du ha genomgått kommunens basutbildning innan du får utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi anmäler dig till utbildningen när du blir anställd hos oss, förutsatt att du inte har den från tidigare anställning.

Vi ställer höga krav på vår personal vad gäller bemötande och förmåga att alltid sätta den enskildes behov och förutsättningar i centrum. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt, hitta lösningar både i stunden och på längre sikt. Du ingår i en arbetsgrupp där alla måste samarbeta och hjälpa varandra för bästa möjliga resultat för våra kunder.

Du ska kunna hantera vanliga tekniska hjälpmedel, dator och smartphone.

Självklart ska du ha körkort.

 

Servicepersonal

Vår servicepersonal arbetar med städ, tvätt, inköp och andra biståndsbedömda serviceinsatser. Dessutom utför vi alla former av hushållsnära tjänster såsom trädgårdsarbete, fönsterputs, och flyttstäd.

För att arbeta som servicepersonal ska du vara händig och serviceinriktad. Vi söker personal som har erfarenhet av städ och som visar respekt för att arbeta i andra människors hem. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil i tjänsten.


Är du intresserad av att arbeta inom hemtjänst eller i vår serviceverksamhet?
Skicka oss dina uppgifter!

Hemtjänst i Skövde

Är du intresserad av att arbeta inom hemtjänst i Skövde kommun, skickar du dina uppgifter till avin.sonred@systrarnaodh.se

Hemtjänst i Falköping

Är du intresserad av att arbeta inom hemtjänst i Falköpings kommun, skickar du dina uppgifter till: dejin.mohamad@systrarnaodh.se

Serviceverksamhet

Är du intresserad av att arbeta i vår serviceverksamhet i Skövde eller Falköping, skickar du dina uppgifter till: service@systrarnaodh.se

© Systrarna Odhs Hemtjänst AB