Priser & Villkor

Priser

Hämta / Lämna

Minsta tidsbokning 2 tim (restid ingår)
Tider: se prislista

Barnpassning

Minsta tidsbokning 3 tim (restid ingår)
Tider: Se prislista

VAB

Minsta tidsbokning 3 tim (restid ingår)
Tider: se prislista + 30:-/tim efter RUT.

AKUT

Minsta tidsbokning 3 tim(restid ingår)
Tider: se prislista + 20:- tim efter RUT.

Vardagar

07-09 210:-/tim
09-11 210:-/tim
11-13 210:-/tim
13-15 210:-/tim
15-17 210:-/tim
17-19 210:-/tim
19-21 230:-/tim
21-22 230:-/tim
22-07 290:-/tim

Lördagar from Fredag 19-Mån 07 290:-/tim

Storhelg

(Dygnet runt) 310:-/tim

RUT-avdraget

Dessa priser är efter det sk. Rutavdraget.

För information om Rutavdraget hos Skatteverket se här ›

Villkor & Tjänster

Minimumbokning

2 tim gäller för tjänsten Hämta/ Lämna.
Minimumbokning
3 tim gäller för tjänsterna Barnpassning Standard, VAB och AKUT.

Storhelger och röda dagar

Trettonde dag jul, Långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, valborgsmässoafton, kristi himmelsfärd, Sveriges nationaldag, midsommarafton, midsommardagen, Alla helgonsdag, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen.

Bokning / Avbokning

Bokning görs med kundansvarig eller dennes planerare på kontoret i Skövde.
Om man som kund vill att barnpassaren skall stanna längre än avtalat skall personalen godkänna samt rapporteras till planeraren.
All tid ingår restid från kontoret i Skövde för Skövde och från kontoret i Falköping för Falköpingsområdet. Detta gör att om ert hem är 15 min från vårt utgångsläge och ni har bokat 2 tim försvinner det 30 min i restid från era bokade 2timmar.
Avbokning skall göras senast 24 timmar innan bokat tillfälle. Om avbokning sker senare så debiterar vi hela den bokade tiden. Inget undantag görs vid sjukdom. Denna avbokningsgaranti är till för att våra barnpassare skall få sin garanterade lön som de är bokade för.

Tjänsten

Tjänsten innebär att en barnpassare anställd av Systrarna Odh utför barnpassning i hemmet eller i anslutning till hemmet.
Systrarna odh betalar skatt och sociala avgifter för barnpassaren. Företaget har ansvarsförsäkring för olyckor och skador i hemmet hos Länsförsäkringar och anställda har arbetskadeförsäkring via Fora. Systrarna Odh har kollektiv avtal med Almega och företaget innehar F-skattsedel och betalar mervärdesskatt för tjänsten.

Skatteavdrag

Tjänsten räknas som hushållsnära tjänst och därför avdragsgiltig för kunden. Skatteavdraget görs direkt på fakturan och kunden betalar 50% av summan inkl. moms till Systrarna Odh. Att kunna använda Systrarna Odhs tjänster med skatteavdrag kan göras inom ramen för kundens gräns för skatteavdrag vilket är 25 000:- per person och år.
Observera: Om tjänsten inte utgår ifrån hemmet så går det inte att nyttja RUT-avdraget.
Frågor och svar kring RUT-avdraget se information hos Skatteverket.

Sekretess

Anställda hos Systrarna odh har ingått ett sekretess avtal för att skydda klientens integritet mot utomstående. Allmänna uppgifter skyddas av PUL.

Fakturering/Betalning

Systrarna Odh fakturerar kunden månadsvis med underlag som inkommit från vårt planerings system Tengella. Detta underlag specificeras i fakturan. Fakturan skall betalas inom 15 dagar netto. Om beloppet överstiger gränsen för skatteavdraget för RUT (25 000:- kr/person och år) har Systrarna Odh rätt att fakturera fullt pris för tjänsten.
Tiden för utnyttjande av tjänsten avrundas uppåt till närmsta halvtimme.

Avtal

Avtalet mellan Systrarna Odh och kunden gäller tillsvidare och kan avslutas av båda parter. Är kunden missnöjd med barnpassaren ersätter Systrarna Odh denne mot en annan med ambitionen att alltid ha en perfekt match.

Reseersättning

Reseersättning för kunden kan komma att tillkomma vid pass som avslutas mellan 01.00-05.00 för att barnpassaren ska ha möjlighet att ta sig hem med taxi under nattetiden då kollektivtrafiken är reducerad. Detta gäller också om kunden kräver körkort och egen bil gentemot barnpassaren och i övrigt när avståndet/uppdraget kräver det.