Arbeta hos oss

 Vill du arbeta i någon av våra olika verksamheter i Skövde eller
och Falköping? Se nedan för mer information.

Just nu söker vi undersköterska dagtid till hemtjänstenhet i Falköping.

Som undersköterska hos oss arbetar du med omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Tvätt och städ sköter vår Service-enhet. Vi söker dig som drivs av att ge professionell vård, god service och som gillar att arbeta kundfokuserat.

Kvalifikationer

  • Vård- och omsorgsutbildning/undersköterska
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom hemtjänst.
  • Datorvana och goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Som person är du lösningsfokuserad och tar gärna egna initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt, är positiv och har utvecklad samarbetsförmåga. Du kan bemöta medarbetare, kunder och anhöriga/företrädare på ett sätt som skapar förtroende. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skicka din ansökan senast 20 november till; peter.odh@systrarnaodh.se

Undersköterskor

Som undersköterska i omvårdnadsarbetet kan du arbeta antingen:

  • schemalagd dagtid 06.45 – 15. 30 med tjänstgöring varannan helg
  • schemalagd kvällstid 15.30 – 23.00 med tjänstgöring varannan helg
  • helger, kan passa dig som vill jobba samtidigt som du studerar eller är föräldraledig

För att få arbeta med omvårdnadsarbete i hemtjänsten ska du vara utbildad undersköterska. I Skövde och Falköpings kommuner ska du ha genomgått kommunens basutbildning, innan du får utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi anmäler dig utbildningen när du blir anställd hos oss, förutsatt att du inte har den från tidigare anställning.

Vi ställer höga krav på vår personal vad gäller bemötande och förmåga att alltid sätta den enskildes behov och förutsättningar i centrum. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt, hitta lösningar både i stunden och på längre sikt. Du ingår i en arbetsgrupp där alla måste samarbeta och hjälpa varandra för bästa möjliga resultat för våra kunder.

Du ska kunna hantera vanliga tekniska hjälpmedel, dator och smartphone.

Självklart ska du ha körkort och tillgång till egen bil i tjänsten.

Servicepersonal

Vår servicepersonal arbetar med städ, tvätt, inköp och andra biståndsbedömda serviceinsatser. Dessutom utför vi alla former av hushållsnära tjänster såsom trädgårdsarbete, fönsterputs, och flyttstäd.

För att arbeta som servicepersonal ska du vara händig och serviceinriktad. Vi söker personal som har erfarenhet av städ och som visar respekt för att arbeta i andra människors hem. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil i tjänsten.

service

Är du intresserad av att arbeta inom hemtjänst eller i vår serviceverksamhet?
Skicka oss dina uppgifter!